Köksrenovering i Landskrona med omnejd

Köksrenovering i Landskrona

Du som vill ha hjälp med en kreativ, modern och prisvärd köksrenovering i eller omkring Landskrona har kommit till rätt företag. Vi har skickliga medarbetare, som alla har arbetat inom denna bransch i många år. Det gör att du kan få hjälp med det allra mesta som har med bygg, såsom köksrenovering och andra snickeritjänster. Vi är ett företag som alltid tänker på kunden i första hand. Om det är viktigt för dig att erhålla ett resultat, som du verkligen kan vara stolt över, så är vårt företag, Saiti Bygg, ett mycket bra val.

Våra tjänster

Här på vår eminenta firma, Saiti Bygg, får du hjälp med det mesta som rör bygg- och snickeri. Vi är din hjälp gällande de flesta byggtjänster i framför allt Lund, Ystad och Trelleborg. Vi är behjälpliga både när det gäller små projekt och när det gäller litet större och mer resurskrävande bygguppdrag. Vi har självfallet F-skattsedel och vi ger alltid garanti på utfört arbete. Hör gärna av dig till oss, om du vill veta mera om våra tjänster och hur specifikt du kan få hjälp av oss. Vi vill kunna vara allas förstahandsval, då de söker en byggfirma i Lund, Ystad eller Trelleborg.

ROT-avdrag

Det kan vara bra att känna till att alla privatpersoner kan använda sig av ROT-avdraget, när de får hjälp av oss på Saiti Bygg med en köksrenovering eller någonting annat inom bygg. ROT-avdraget är en skattefinansierad reform, som ger alla privatpersoner möjlighet att dra av en viss del av arbetskostnaden, när de anlitar ett företag inom bygg, renovering eller annat snickeriarbete såsom köksrenovering. I skrivande stund kan man dra av 30 procent av arbetskostnaden med hjälp av ROT-avdraget. Vi på Saiti Bygg berättar gärna mera om ROT-avdraget, om det är någonting som du är osäker på, när det kommer till detta.